Összes oldalmegjelenítés

2011. szeptember 8., csütörtök

Szexy Macskaszem!♥

Sziasztok!

Ma egy szexy macskaszemmel fogok jelentkezni mivel eddig már nagyon sok körömfestést mutattam be
.
Az idei ősz szemsmink-trendje egyértelműen a macskaszem lesz. Persze nem a régi, ötven évvel ezelőtti módon, amikor a nők óriási kontyot és béna szoknyát hordtak és vastag tussal húzták ki a szemüket. Nem, az idei trend a macskaszem-smink újragondolt változata lesz, amit ugyan nem egyszerű elkészíteni, viszont nagyon dögösen néz ki.
Így csináld:

A legfontosabb kellék a szemkihúzó tus – a vékony ecsetben végződő applikátorral először a kezeden gyakorold a rajzolást. Húzz vonalakat a kézfejeden, míg eléggé begyakorlod a mozdulatot. Ha megy a dolog, húzz vastag fekete vonalat a felső szemhéjad tövén a szemzugtól úgy, hogy a vonal a szem sarkán túllógjon. (Ez adja a cicás pillantást.)

A füstös hatás eléréséhez – ha a tus megszáradt – sima fekete szemceruzával húzz még egy vonalat a tus fölé – ezt aztán ujjhegyeddel finoman mosd el. Így nem lesz olyan éles vonal, és a hatás természetesebb lesz. Ugyanezt ismételd meg az alsó szemhéjon is. Az új macskaszemet a vastagon felvitt szempillafesték teszi tökéletessé, szóval csak bátran a szempillaspirállal! :D

Remélem tetszeni fog és elkészítitek :)

Pusszi!♥♥♥

1 megjegyzés: