Összes oldalmegjelenítés

2011. augusztus 31., szerda

Karikás szemek eltüntetése!♥

Sziasztok!


Túlzásba vitt bulizás, éjszakázás? Bizony, az arcod másnap reggel megbosszulja az előző éjszakai vadulást... Ilyenkor néhány perc alatt kéne elfogadható formába hozni magunkat, de van, hogy a hideg víz sem segít... Így tüntesd el a karikákat!

Amire szükséged lesz:
  • 1. Korrektor (zöld, és testszínű)
  • 2. Jó fedőképességű (folyékony) alapozó
  • 3. Finom szivacs az alapozóhoz
  • 4. Kompakt púder
  • 5. Nagy, puha sminkecset

Így csináld!

1. Kezdésnek korrektort használj. A zöld (vagy testszínű) korrektor nagyon erősen fed, és sokat halványít majd a sötét karikákon. Bár a korrektor legtöbbször a rúzshoz hasonló kivitelű, jobb hatást érsz el, ha alapozóhoz használt szivacsra kensz belőle és azzal viszed fel bőrödre.




2. Ha a korrektorral elhárítottad a „vészhelyzetet”, jöhet az alapozó. Nagyon fontos kellék, mivel ez felel a tökéletes fedésért, és ad természetes hatást a sminknek. Ezért különösen fontos, hogy a bőrszínedhez passzoló alapozót válassz. (A megfelelő árnyalatot a kézfejeden tesztelheted.) A nagy fedőképességű folyékony alapozót finom szivaccsal vidd fel, és apró mozdulatokkal egyengesd el a szemed alatt!

3. Utolsó lépésben – mikor már valamelyest megszáradt az alapozó is – fogj egy nagy, puha sminkecsetet, és por- vagy kőpúderrel fedd be az alapozót. A púdertől lesz bársonyos, sima hatása bőrödnek, és a korrektor és alapozó apró egyenletlenségeit is eltünteti! És kész is!
Remélem tudtam segíteni!!!

Pussszi!!!♥♥♥