Összes oldalmegjelenítés

2011. július 15., péntek

Egyszerűen elkészíthető, színes és trendi nyári körmök!♥

A strandra, vagy könnyű nyári ruhához szuperül mutat ez az egyszerű, mégis trendi és vidám körömfestés.

Amire szükséged lesz:

-alapozó körömlakk
-fehér körömlakk
-négy szín, amit felviszel a körmödre (sárga, kék, piros, zöld) de más színeket is összeválogathatsz
-4-5 darab fogpiszkáló (mindegyik színhez egy)
-csillogó fedőlakk

Így csináld:

Vigyél fel két réteg alapozót, és várd meg, amíg tökéletesen megszárad. Ezt követően fesd fehérre körmeidet. Ha a fehér réteg is teljesen száraz, kezdődhet a díszítés: a fogpiszkálóval csöppents kövér cseppet körmöd egyik sarkába az első színből.

A fogpiszkával a cseppből sugárirányban húzz kis csíkokat, (mintha napocskát rajzolnál) majd a fogpiszkáló segítségével vedd körbe apró pöttyökkel. A másik ujjadon a napot az ellentétes oldalon készítsd el. Pl.: ha a mutatóujjadon a minta a jobb alsó sarokban van, középső ujjadon a bal felső sarokba vidd fel.


Nagyon fontos kivárni, hogy az új szín tökéletesen megszáradjon, hogy a következőt biztonsággal felvihesd rá. A második szín esetében ügyelj rá, hogy azonos körmön az új szín a korábban felvitt színnel átellenes oldalra kerüljön. Pl.: ha a kisujjadon a sárga napocska a bal alsó sarokban van, akkor a kék napocskát a kisujjad jobb felső sarkába fesd.


A harmadik szín ismét a köröm üres sarkába kerüljön. Nem baj, ha a foltok kicsit összeérnek, vagy szabálytalanok, az eredmény így is tökéletes lesz (nem is jó, ha túl szabályos). A negyedik szín esetében az utolsó szabadon maradt sarkot fesd be. Ne feledkezz el az apró pöttyökről!

Végül – ha tökéletesen megszáradt – vigyél fel két réteg csillogó fedőlakkot. A vidám nyári körmöket bármilyen színnel megcsinálhatod, akár pink, lila, vörös, fekete, vagy csillámos színeket is használhatsz.
 És kész is!

Puszi!♥♥♥

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése